Meteen naar de content

Volg ons!

Tijdelijke SALE > Profiteer snel!

Vandaag GRATIS Verzending

Over Ons

 

Over Ons
Wij van GoBlendy zagen een probleem in het aanbod van portable blenders. De blenders die verkocht worden zijn allemaal erg aan de prijs. Daarom bedachten wij GoBlendy.nl een website waar je voor een goede prijs een goede portable blender kan kopen.

Wat vinden wij belangrijk?
Wij bieden graag de beste klantenservice aan en zorgen ervoor dat wij altijd up to date zijn over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen de scherpste prijzen. Onze medewerkers staan altijd klaar om jouw vragen met de grootste glimlach te beantwoorden en jou verder te helpen waar nodig.

Ons Team
Het GoBlendy team is 24/7 bezig met het verbeteren van onze service, en zijn altijd op zoek naar de leukste nieuwe producten voor onze webshop. Wij zorgen ervoor dat elk product dat wordt toegevoegd aan onze webshop voldoet aan alle strenge kwaliteitsnormen en kijken altijd naar waar onze klanten behoefte aan hebben.

Onze Service
Bij GoBlendy staan onze klanten centraal, dit zie je dan ook zeker terugkomen in onze services. Bij GoBlendy kun je vanaf je luie stoel de beste producten bestellen en gratis thuis ontvangen.
Met onze GoBlendy Services proberen we het leven met je nieuwe blender net wat gemakkelijker te maken.

Kortom

  • Hoge Klanttevredenheid
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Klantenservice
  • 100% Gratis verzending
  • Veilig Afrekenen


GoBlendy staat altijd open voor leuke ideeën en/of suggesties. Mis jij iets in onze webshop, of heb jij een andere leuke en positieve toevoeging, laat het ons dan vooral weten via onze contact pagina.

BEDRIJFSINFORMATIE

GoBlendy.nl staat geregistreerd bij de Kamer van koophandel. GoBlendy.nl is gevestigd aan Kraanspoor 501033SE, Amsterdam, Nederland (geen bezoekadres). BTW-nummer: NL862509026B01. KVK-nummer: 82534551.

 

Volg onze Instagram voor tips & tricks

Gratis verzending

Veilig afrekenen

24/7 Klantenservice

Vandaag besteld, morgen in huis