Meteen naar de content

Volg ons!

Tijdelijke SALE > Profiteer snel!

Vandaag GRATIS Verzending

Ruilen en retourneren (live versie)

Als u niet tevreden bent over het product kunt u het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Het recht wordt behouden om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten schuld van onze partner om zijn beschadigd.

Artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. De verzegeling mag u na de levering niet verbreken anders heeft u geen recht op bedenktijd meer. De verzegeling wordt automatisch verbroken zodra de verpakking wordt geopend van het product. 

De producten zijn hygiënische producten en kunnen in de regel niet geretourneerd worden. Het gaat om producten van persoonlijke aard in de zin van art. 6.3. van de Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. De wet op de verkoop op afstand voorziet in deze uitzondering op het herroepingsrecht en deze wordt uitdrukkelijk opgenomen in onze retourvoorwaarden. Deze retourvoorwaarden maken deel uit van onze algemene voorwaarden en worden door de klant aanvaardt op het ogenblik van de aankoop.

De klant heeft geen recht op terugbetaling nadat items eventueel eenzijdig en zonder voorafgaande toestemming toch geretourneerd werden. 
Ook als achteraf blijkt dat de verzegeling toch gebroken is of de producten reeds zijn gebruikt heeft de klant geen recht op terugbetaling.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Mail dan even naar retour@goblendy.nl

 

Mocht u klachten hebben over uw product, en dit product retour willen sturen geadresseerd aan de verkopende partij, dan mag u het product ook naar ons bemiddelingsplatform adres sturen. Wij als bemiddelingsplatform zullen dit voor jou doorsturen naar onze buitenlandse leverancier zodat hun de kwaliteit van het product kunnen verbeteren. Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van het herroeping formulier.

 

Bemiddelingsplatform adres: Keizersgracht 241, 1016EA, Amsterdam, Nederland.

 

MODELFORMULIER VOOR HERROEPING

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen

— Aan:

Naam bedrijf

Adres

Postcode

E-mail

Telefoonnummer

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :​​​​— Bestelnummer :

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 

 

— Adres consument(en) :

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

 

 

— Datum (DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Volg onze Instagram voor tips & tricks

Gratis verzending

Veilig afrekenen

24/7 Klantenservice

Vandaag besteld, morgen in huis