Meteen naar de content

Volg ons!

Tijdelijke SALE > Profiteer snel!

Vandaag GRATIS Verzending

Veelgestelde vragen

GoBlendy® Pro One

Absoluut. Zorg dat je genoeg vloeistof hebt en start de blender ondersteboven zodat de messen vrij zijn, en draai hem dan langzaam weer omhoog zodat de bevroren ingrediënten de stalen messen met volle snelheid raken.

GoBlendy® Pro One is gemaakt van hoogwaardig, voedselveilig en BPA-vrij plastic + 304 roestvrij staal.

We raden aan water met een druppel zeep te mengen om je GoBlendy schoon te maken. Spoel af met gewoon water en u bent klaar voor uw volgende gemixte creatie.

Je kan 6-12 keer blenden door de blender één keer aan de oplader te leggen. Als de blender leeg is, leg je het weer gemakkelijk aan de meegeleverde oplader. Binnen drie uur is deze weer volledig opgeladen.

Veel, heel veel! Van bevroren fruit tot nootjes, ijs, groenten, havermout, uitjes snipperen etc. Je kan het zo gek niet bedenken wat je allemaal kan blenden met de GoBlendy® Pro One!

Dit gaat gemakkelijk door de gratis meegeleverde USB-kabel waarmee je vrijwel overal kan opladen, zelfs in je auto of aan je powerbank!

Je GoBlendy is erg licht in gewicht. Het weegt 0,4kg. Dus licht genoeg om in je tas te stoppen en er van door te gaan!

De GoBlendy heeft een inhoud van 355ml. Genoeg dus!

Ja! Wij raden je aan je GoBlendy in je ingecheckte tas mee te nemen zonder vloeistof erin. Veel mensen, zelfs stewardessen en piloten, nemen regelmatig hun GoBlendy mee in hun handbagage.

Bestellen & ontvangen

Onze leveringstermijnen zijn indicatief en dus niet bindend. Houdt u daarom rekening met een gemiddelde levertijd in Nederland/België van 1-2 werkdagen.

U ontvangt doorgaans binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling. Als u een e-mailadres hebt opgegeven, ontvangt u dit per e-mail.

Soms komt het voor dat klanten geen bevestigingsmail hebben ontvangen omdat zij geen e-mailadres hebben opgegeven of omdat zij een onjuist e-mailadres hebben opgegeven. In dat geval verzoeken wij onze klanten contact met ons op te nemen en ons de volledige naam van de klant, het leveringsadres en, indien mogelijk, het bestelnummer mee te delen. Dan zullen wij doen wat nodig is om uw bestelling op te volgen en uw informatie te corrigeren.

Nee, geplaatste bestellingen kunnen meestal niet meer worden aangepast. Dit is om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Om aanspraak te kunnen maken op een korting, moet de klant altijd controleren of de juiste code is ingevoerd. Uiterlijk vóór het afrekenen moet de klant controleren of de korting daadwerkelijk is toegepast. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor kortingen die niet worden toegepast. Kortingen zijn altijd tijdelijk en kunnen nooit met terugwerkende kracht worden toegepast.

Alleen bestellingen die nog niet zijn verwerkt en verzonden, kunnen nog worden geannuleerd. De periode daarvoor is echter zeer kort. Soms worden bestellingen al binnen een paar uur doorgegeven aan het postorderbedrijf.

Als u niet thuis bent op het moment van levering, wordt uw pakket naar een afhaalpunt van de bezorgdienst gebracht. U kunt de juiste afhaallocatie vinden via het bericht dat u van de bezorgdienst heeft ontvangen. Let op: Je hebt maar een beperkte tijd om het pakket op te halen. Als het niet op tijd wordt opgehaald, wordt het teruggestuurd naar de afzender. In het laatste geval zullen wij het nodige doen om u een nieuwe zending toe te zenden.

Als u een traceer code hebt ontvangen, maar deze om de een of andere reden niet zou werken, is het niet nodig om contact met ons op te nemen. De bestelling wordt gewoon voortgezet en de status van uw bestelling wordt kort weergegeven in de tracking applicatie.

In zeer zeldzame gevallen gebeurt het om diverse redenen dat een levering mislukt en pakketten niet aankomen. De redenen kunnen uiteenlopen: verkeerd adres, verhuizing, pakje verloren in het postkantoor, enz. Geen reden tot paniek. In dat geval zullen wij alles in het werk stellen om u een nieuwe levering toe te zenden. Neem contact met ons op als dit het geval is.

Als u meerdere artikelen bestelt, kan het gebeuren dat de producten niet in één zending worden verzonden. Om logistieke redenen worden de pakketten soms afzonderlijk verzonden. In dat geval volgt het tweede pakket (of meer) gemiddeld binnen één werkdag na ontvangst van het eerste pakket.

De terugbetaling zal automatisch gebeuren en met dezelfde methode die u voor de betaling hebt gekozen. Afhankelijk van de betalingsmethode die u kiest, kan dit proces enkele werkdagen in beslag nemen. Hoe snel het geld weer op uw rekening staat, hangt af van de betalingsmethode die u kiest en de reden voor de terugbetaling.

Wij kunnen uw leveringsadres wijzigen als de producten nog niet zijn verzonden.

U hebt het recht om op elk moment na het plaatsen van uw bestelling een adreswijziging voor uw bestelling aan te vragen. Dit moet echter binnen 2 uur na het plaatsen van uw bestelling gebeuren door contact op te nemen met onze medewerker van de klantenservice.

Als uw bestelling al naar een onjuist adres is verzonden, kunnen wij geen geld teruggeven of een nieuwe bestelling naar het juiste adres verzenden. Let op: wij kunnen de bestelling alleen verzenden naar het adres dat bij de bestelling is opgegeven. Als dit het geval is, kunnen wij geen vervangend artikel uitgeven of uw aankoop terugbetalen.

Wij moeten binnen 2 uur na uw bestelling op de hoogte worden gebracht van een update van uw verzendadres. Als u dit na dit tijdstip of tijdens zaterdagen en zondagen meldt en uw bestelling is al verzonden, kunnen wij geen geld teruggeven of een nieuwe bestelling naar het juiste adres uitgeven.

Ons systeem is niet in staat om de exacte locatie te verifiëren voor elk adres dat door onze klanten wordt ingevoerd. Als ons systeem het toelaat de bestelling te verwerken met het adres, zal het zo snel mogelijk worden verwerkt. Omdat wij een groot aantal klanten hebben, is het voor ons niet mogelijk om het adres van elke bestelling te controleren voordat deze wordt verzonden en om contact op te nemen met elke klant om er zeker van te zijn dat het door hem opgegeven adres juist is. Wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid om het juiste adres in te voeren.

Retourzendingen & terugbetalingen

Als u niet tevreden bent met het product, kunt u het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De producten moeten in hun oorspronkelijke staat en met aangehechte labels en etiketten worden geretourneerd. Het product mag geen tekenen van gebruik vertonen en mag niet gebruikt zijn. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren indien wij vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld zijn beschadigd. Ga naar onze pagina retourneren om uw bestelling te retourneren.

Volgens ons retourbeleid zijn de kosten van terugzending altijd voor rekening van de consument.

Wij behouden ons het recht voor de aankoopprijs niet of slechts gedeeltelijk te restitueren indien het gebruik door de consument heeft geleid tot een waardevermindering die verder gaat dan de test. Aangezien het om een hygiënisch product gaat, mogen de blenders normaal niet uit de verpakking worden gehaald.

live_help

Geen antwoord gevonden?

Onze klantenservice helpt je graag!

Volg onze Instagram voor tips & tricks

Gratis verzending

Veilig afrekenen

24/7 Klantenservice

Vandaag besteld, morgen in huis